sport és életmód

Minden kezdet egyszerű

2018. szeptember 18. 17:00 - sport és életmód

ha tudod mit kell tenned

Elképesztően sok  információ zúdul mindannyiunkra,éppen ezért nem nevezhető szokatlannak, a tanácstalan egyhelyben topogás.Néha képtelenek vagyunk szelektálni,megkülönböztetni a hasznosat az annak tűnőtől.

Néhány dolgot már helyre tettél magadban,körvonalazódik benned,mit is szeretnél. Már bizonyára belenéztél valahol egy hatalmas tükörbe, vagy egy utcai kirakatban mustráltad végig - nem mindig elégedetten- önmagad.  Jön a nyár,a strand meg az új ruhák,na meg persze ne nézzen már ki jobban a barátom,vagy barátnőm nálam.

Este lefekvés előtt még ábrándozol egy kicsit,és ha szerencsés vagy,akár már az újjávarázsolt önmagaddal álmodod meg életed legforróbb tengerparti vakációját. Aztán egyszer csak megszólal az ébresztőd,az a mocsok...pont a legrosszabbkor,naná,hogy a legrosszabbkor.

Zuhany öltözködés,kávé,esetleg reggeli. Atya világ,sietnem kell,meló,suli,kinek mi. Zötyögsz a buszon,akaratlanul is mustrálgatsz néhány utastársat,elszörnyűlködsz,vagy éppen elolvadsz a gyönyörűségtől.

Basszus,ha hazaértem ráguglizok erre-arra,elkezdem végre. Felhívom a barátnőm,barátom,aztán jól elkezdjük együtt.Telefon kicseng...Szia,sajnos nekem erre most nincs időm,tudod....meló,suli,család,kinek mi.

Egy kicsit kétségbe estél mert cserben hagyottnak érzed magad,tábla csoki ,üveg sör,óriás pizza,fagyi be. Fekvés,álom,mosolygás reggeli ébresztő ...

És ez így megy napról napra.Gáz,extra gáz a halógató szöszmötölés,nem való hozzád. Itt az ideje rendbetenni a tested,lelked,munkád,iskolád,és még hosszú a sor mi mindent kell rendbetenni.

Segítek,mert kedvellek.

Az ész,értelem azt mondja értsd meg a dolgokat,majd lelkesedj,és az így kapott energiával láss hozzá a tested lelked életed formálásához.Tudom,most újabb káoszt érzel,mert ólomsúllyal tör rád az ismeretlen végtelensége.

Ne félj,egyszerűbb mint gondolnád.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesid.blog.hu/api/trackback/id/tr7514155957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása